CORT ACTION JUNIOR (Open Pore Black) бас-гітара зменшена (Action Junior OPB)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CORT ACTION JUNIOR (Open Pore Black) бас-гітара зменшена (Action Junior OPB)

4 961 грн. (вкл. НДС) 4 961 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Серія доступних бас-гітар Action - результат багаторічного досвіду виробництва високоякісних інструментів і нашого постійного прагнення до вдосконалення. Ергономічна форма корпусу, зручний профіль грифа і мала вага роблять ці інструменти чудовим вибором для початківців.

 

Action Junior - це недорогий 4-струнний бас зі зменшеною до 30 дюймів мензурою, для того, щоб грати на ньому було зручно, але при цьому він забезпечує якісне сфокусоване звучання, яке відмінно підійде практично для  будь-якого музичного стилю.

 

Просте компонування електроніки (гучність і тембр з одним звукознімачем типу Soapbar, розміщеним біля бриджу) дозволяє музикантові зосередитися на виконанні, а не відволікатися на зайві регулятори. Хоча це і не є звичним явищем, 30-дюймові баси з короткою мензурою були популярні навіть серед бас-гітаристів професійного рівня з 1960-х років завдяки простоті гри, а також портативності.

Корпус з тополі

Хоча тополя не так добре відома, як вільха, але це чудове дерево, що нагадує вільху за своїми звуковими характеристиками. Ця деревина має повноцінне звучання з потужною серединою і щільними низами, добре збалансованими по тональному спектру. Тополя підходить для різних музичних жанрів і стилів гри як для електрогітар, так і для басів.

Гриф з твердого клена

Гриф з твердого клена забезпечує міцність і стабільність конструкції інструменту, забезпечуючи при цьому розбірливе і яскраве звучання, яке добре поєднується практично з будь-якої породою дерева корпусу і накладки грифа.

Ергономічна форма корпусу

Ергономічна форма корпусу, яка є фішкою  бас-гітар серії Action, поєднує в собі кращі елементи вінтажного та сучасного дизайну, така форма дуже зручна і гра стає максимально комфортною, навіть під час тривалих ігрових сесій.

Литі кілки

Литі кілки Cort, спеціально виготовлені для забезпечення максимальної стабільності строю, гарантують, що кожна зіграна нота буде звучати правильно, впевнено і авторитетно.

Покриття Open Pore

Покриття Open Pore підкреслює природну красу дерева, покращуючи акустичний резонанс інструменту.



38178

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.