CORT G250LH (BK) Электрогитара левосторонняя фото
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CORT G250LH (Black) Електрогітара лівостороння (G250LH BK)

12 119 грн. (з податком) 12 119 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Електрогітари Cort серії G

Електрогітари G Series - логічна еволюція вінтажних інструментів, що вже встигли стати справжньою класикою. Ця колекція гітар з двома вирізами пропонує дуже широкий вибір інструментів для всебічного задоволення потреб будь-якого гітариста.

Лівобічна версія моделі G250

Спеціально для лівшів, компанія Cort пропонує одну з найпопулярніших моделей електрогітар - G250 в лівосторонньому виконанні. Витончений і зручний корпус, якісне тремоло і гнучка конфігурація звукознімачів дають тобі можливість грати практично в будь-якому музичному стилі.

Перевірена часом комбінація порід дерева

Корпус моделі G250 виготовлений з липи, гриф виконаний з клена, а накладка грифа - з ятоба. Ця воістину класична комбінація порід дерева дозволила отримати збалансований і насичений гітарний тон у всьому діапазоні звучання.

Two-Point Tremolo

Для того, щоб гарантувати стабільність строю та плавну роботу, модель G250 оснащена якісним тремоло на двох гвинтах. Виготовлена ​​з високою точністю і увагою до кожної деталі, ця тремоло система отримала базову плиту з нержавіючої сталі, плавну посадку важеля (забудь про нудне прикручування!), ергономічні сталеві сідла і гарантує точну роботу концерт за концертом.

Універсальна комбінація звукознімачів

На моделі G250 встановлені три звукознімача: один хамбакер, для більш жирного і потужного тону, характерного для важкої музики, і два сингли, що мають вінтажне автентичне звучання, яке ідеально підходить для класичного року, блюзу, поп музики і кантрі. У поєднанні з 5-позиційним перемикачем звукознімачів і регулятором тембру вони пропонують широкий вибір можливостей налаштування тону вашого інструменту.

 

Режим відсічки (Coil-Tap)

Функція відсічки помітно розширює тональні можливості інструменту. Push-pull перемикач на ручці тону дозволяє миттєво переключатися між режимами хамбакер/сингл, дозволяючи домогтися більш яскравого і прозорого звучання.

Ергономічна п'ята і матовий лак грифа

На відміну від квадратного кріплення грифа до корпусу, поширеного на безлічі електрогітар, п'ята грифа моделі G250 має закруглений профіль і зменшену товщину. Завдяки цьому, доступ до верхніх ладів став значно легшим. А матове покриття грифа збільшує комфорт гри, особливо під час тривалих виступів і виконання швидких пасажів.





19419
Характеристики
Бридж
Wilkinson VS50 II
Гарантія
12 месяцев (на электронные и механические компоненты)
Гриф
Клен (maple), "С" профиль, ширина грифа: 1F : 43мм / 22F : 56мм, толщина грифа: 1F : 21мм / 12F : 23мм, графитовая косточка
Звукознімачі
MightyMite MMS/MMS/MMHG (S-S-H)
Інкрустація
Позиционные маркеры ладов
Корпус
Американская липа (basswood)
Лади
22 лада Medium Jumbo (2.7мм)
Мензура
25 1/2" (648мм)
Механика
Хромированная
Накладка грифа
Палисандр (радиус накладки 305мм)
Виробництво
Индонезия
Тип конструкції
Гриф на болтах (Bolt-On)
Управління
1 громкость, 1 тон (с пуш-пул переключателем), 5-ти позиционный переключатель
Колір
Черный - BK (Black)
Комплектація
Гитара, ключи

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.