SRH240A-BK-EFS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SHURE SRH240A-BK-EFS

3 572 грн. (з податком) 3 572 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Навушники SRH240A забезпечують чудове відтворення звуку та комфорт для домашнього запису та повсякденного прослуховування. Навушники SRH240A з 40-мм неодимовими динамічними драйверами відтворюють насичені баси та деталізовані високі частоти. Імпеданс, допустима потужність та чутливість відкалібровані для споживчих та професійних аудіопристроїв. Включає нікельований перехідник з різьбою 1/4 дюйма (6,3 мм). Технічнi характеристики: Широкий частотний діапазон, що забезпечує насичені баси, чисті середні та високі частоти. Оптимізована продуктивність для домашнього запису та повсякденного прослуховування. М'яке оголов'я та амбушури для ергономічної та зручної посадки. Закрита конструкція, що охоплює вуха, зручно прилягає до вух та знижує шум фону. Легендарна якість Shure витримує суворі умови для повсякденного використання. Включає нікельований перехідник з різьбою ¼ дюйма (6,3 мм) і дворічну гарантію. Тип перетворювача: динамічний, неодимовий магніт Розмір драйвера: 40 мм Частотна характеристика: 20 – 20 000 Гц Чутливість (1 кГц): 107 дБ/мВт Імпеданс: 38 Ом Максимальна вхідна потужність: 500 мВт Конектор: позолочений стереороз'єм 3,5 мм (1/8 дюйма) з перехідником з різьбою 6,35 мм (1/4 дюйма) Кабель: 2 м, non-PVC Маса Нетто 238 г Маса в упаковці: 669 г
83159
Характеристики
Тип
Навушники провідні

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.