Радиосистема Audio-Technica ATW-11F фото
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Радиосистема Audio-Technica ATW-11F

Audio-Technica ATW-11F система безпровідна вокальна, з приймачем ATW-R1F та поясним передавачем ATW-T1
8 972 грн. (з податком) 8 972 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Audio-Technica ATW11F – аналоговая 8-канальная инструментальная радиосистема с приемником и поясным передатчиком из серии AT-One от Audio-Technica. ATW11F относится к серии AT-One, включающей в себя беспроводные радиосистемы. С надежным корпусом и простым пользовательским интерфейсом AT-One отлично выполняет функции беспроводной радиосистемы в различных ситуациях использования. AT-One предусматривает простоту и комфорт в использовании. Оснащенная практичным чехлом для хранения, с рэковым корпусом и съемными антеннами, система является отличным сочетание цены и качества. Для мобильности использования частотный диапазон разбит на 2 группы по 4 канала. Пользователи могут выбирать до 4-х каналов в каждой группе. ATW-11F оснащена прочным, разработанным для незаметного использования поясным передатчиком. Он работает до 10 часов работы на одном заряде батареи, обеспечивающая выходную мощность 10 мВт. ATW-11F позволяет осуществлять передачу сигнала с расстояния до 60 м без помех в диапазоне радиочастот.
AT-0545

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.