YAMAHA TP3329 TIMPANI 29\\" Литавры фото
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Оркестрова перкусія YAMAHA TP3329 TIMPANI 29&quot

144 366 грн. (з податком) 144 366 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Компактні педальні литаври 29" з алюмінієвою чашею

Незважаючи на компактність і портативність, литаври серії TP-3300 відрізняються професійним висококласним звучанням. Литаври оснащуються алюмінієвою чашею (корпусом) тієї ж форми, що й у флагманських моделях (TP-7300/6300/4300 Series), пластиками Remo Renaissance та якісними обручами, завдяки чому вони вирізняються багатим глибоким звучанням з чудовим сустейном.

Компактність і портативність

Легка чаша з алюмінію та зручна складна конструкція дозволяє вам легко транспортувати литаври серії TP-3300 навіть в багажнику автомобіля.

Зручність використання

Фахівці Yamaha доклали чимало зусиль для забезпечення легкості й простоти гри і налаштування литавр. Регульована висота ніжок і педалі, коліщатка для зручності переміщення та стабільна надійна педаль - все це помітно полегшує використання і дозволяє вам зосередитися виключно на грі.

Алюмінієва чаша

Литаври TP-3300 Series мають алюмінієву чашу тієї ж форми, що і топові моделі. Розміри були ретельно вивірені для того,  щоб навіть музиканти-початківці легко змогли розкрити весь звуковий потенціал інструмента. Ретельні дослідження впливу форми корпусу, заокруглення краю і розмірів отворів в нижній частині чаші дозволили досягти бажаних тональних характеристик від алюмінієвого сплаву.

Пластики Yamaha Remo Renaissance


Пластики Yamaha Remo Renaissance з алюмінієвими вставними кільцями забезпечують неперевершену експресію, чудово тримають лад і вирізняються надійністю та довговічністю.

Обід

Литаври TP-3300 Series оснащені тими ж ободами що і топові моделі, що забезпечує високу жорсткість та поліпшену взаємодію пластика і корпусу, дозволяючи розкрити весь звуковий потенціал інструмента.

Компактність і портативність

Легкі алюмінієві чаші і простота складання ніжок та педалей дозволяють перевозити ці литаври навіть в багажнику автомобіля і роблять їх чудовим вибором для мандрівного музиканта.

Розміри в складеному вигляді:

  • TP-3329: 88x89x63см
Збільшені колеса

Нові, збільшені з 50мм до 75мм колеса полегшують переміщення інструмента, а поліпшені блокатори запобігають рухові литавр під час використання педалі.

Педаль

Завдяки новому оптимізованому дизайну пружини вдалося отримати плавний і стабільний хід педалі в усьому робочому діапазоні.

Регулювання висоти


Можливість налаштувати довжину ніжок і, як наслідок, висоту корпусу дозволяє легко встановити інструмент в максимально комфортну позицію для музиканта. Для запобігання прокручуванню, форма трубок була змінена на квадратну, завдяки чому процес регулювання став значно простішим. Гвинти і стопери також були доопрацьовані для підвищення зручності використання.

Індикатор налаштування

Литаври серії TP-3300 обладнані таким самим спеціальним індикатором налаштування, що і топові моделі. За потреби ви можете легко перемістити індикатор на ліву чи праву сторону інструмента, відповідно до німецької або міжнародної системи.

33589
Характеристики
Виробництво
Японія
Вага
32 кг
32 кг
Розміри
880 x 890 x 630 мм (у складеному вигляді)

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.