RockBass Corvette Multiscale, 5-String (Solid Black Satin) Бас-гітара (1505670300CAMPBAWW)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

RockBass Corvette Multiscale, 5-String (Solid Black Satin) Бас-гітара (1505670300CAMPBAWW)

45 060 грн. (з податком) 45 060 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Приголомшливо витончену і ергономічну модель Corvette можна сміливо назвати візитівкою Warwick. Доступна в безлічі колірних виконань і в величезній кількості модифікацій, бас-гітара Corvette міцно зайняла своє місце на сценах і в студіях всього світу. Від м'якого джазу і до брутального металу - кожен музикант зможе знайти саме той Corvette, який ідеально підійде для його потреб.

Бас-гітари серії RockBass - це поєднання доступності з перевагами багаторічного досвіду і найсучасніших розробок Warwick. Виготовлені в Китаї на фабриці Warwick, ці інструменти проходять безліч етапів контролю якості під суворим наглядом фахівців Warwick з Німеччини.

 

RockBass Corvette Multiscale - одна з найбільш модернових і технологічних моделей в лінійці RockBass. Сучасна мультимензурна конструкція з віяловим розташуванням ладів дозволила оптимізувати натяг струн, щоб зробити звучання низьких нот ще більш чітким і насиченим. Корпус з червоної вільхи з топом з кленового капа підсилює атаку та яскравість тембру. Абсолютно новий фірмовий бридж з індивідуальними сідлами для кожної струни підкреслює артикуляцію, передаючи кожну деталь твого виконання.

 

Інструмент оснащений потужними німецькими звукознімачами-мильницями MEC і активним преампом із 2-смуговим еквалайзером, а завдяки двом міні-перемикачам хамбакерів в паралельний/сингловий режим ця модель підійде для будь-якого стилю гри: від агресивного металевого гарчання до м'якого джазового погладжування.



38409

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.