RockBass Corvette Basic, 5-String - (Solid White High Polish) Бас-гітара (1505088800CAALDAWW)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

RockBass Corvette Basic, 5-String - (Solid White High Polish) Бас-гітара (1505088800CAALDAWW)

34 666 грн. (з податком) 34 666 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Приголомшливо витончену й ергономічну модель Corvette можна сміливо назвати візитівкою Warwick. Доступна в безлічі кольорів і в величезній кількості модифікацій, бас-гітара Corvette міцно зайняла своє місце на сценах і в студіях усього світу. Від м'якого джазу і до брутального метала - кожен музикант зможе знайти саме той Corvette, який ідеально підійде для його потреб.

Бас-гітари серії RockBass - це поєднання доступності з перевагами багаторічного досвіду і найсучасніших розробок Warwick. Виготовлені в Китаї на фабриці Warwick, ці інструменти проходять безліч етапів контролю якості під суворим наглядом фахівців Warwick з Німеччини. 

 

RockBass Corvette Basic отримав корпус з вільхи з кленовим грифом, посиленим вставками з еканга. Інструмент оснащений активними німецькими звукознімачами MEC в конфігурації J/J та активним передпідсилювачем із 2-смуговим еквалайзером. Крім цього, Corvette Basic може похвалитися оригінальною механікою Warwick, включаючи фірмовий 3D бридж, стреплоки та регульований верхній поріжок Just-A-Nut III Tedur.

Регульований нульовий поріжок Just -A-Nut III Tedur

Регульований нульовий поріжок Just-A-Nut III Tedur

Всі бас-гітари RockBass від Warwick комплектуються унікальним регульованим нульовим поріжком Just-A-Nut III, розробленим компанією Warwick. Тепер стомлююче підпилювання поріжків назавжди залишилося в минулому. Виготовлений з точністю що вражає (до 1/100 мм) із використанням передових технологій, цей поріжок дозволяє легко та швидко відрегулювати висоту струн відповідно до власних уподобань і манери гри музиканта.

Фірмовий бридж

3D бридж із двох частин

Безсумнівно, бридж - це один з найважливіших компонентів струнного інструменту, оскільки його вплив на багатство тембру і сустейн складно переоцінити. Саме тому інженери Warwick створили унікальний 3D бридж, який вже став справжньою легендою. Продумана масивна конструкція гарантує чудову передачу вібрації струн на корпус і дозволяє регулювати не тільки мензурну відстань і висоту струн, але також відстань між струнами та навіть кут нахилу самого бриджу. А конструкція з двох частин помітно полегшує й прискорює процес заміни струн.



38408

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.