FENDER CUSTOM SHOP DELUXE GUITAR CARE SYSTEM 4 PACK Средство по
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FENDER CUSTOM SHOP DELUXE GUITAR CARE SYSTEM 4 PACK Средство по уходу за инструментом

Набор средств по уходу за гитарами
1 178 грн. (з податком) 1 178 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Набор средств по уходу за гитарами FENDER Custom Shop Deluxe Guitar Care System 4 Pack – многофункциональный фирменный комплект для ухода за гитарой от знаменитого американского производителя. Это практичная и удобная вещь, отличный подарок для любого гитариста. В набор входят четыре средства, которые позволят всегда содержать гитару в идеальном ухоженном состоянии. Это эффективное чистящее средство, полироль, спрей для моментальной очистки и средство для устранения мелких дефектов накладки грифа. Все входящие в набор средства подходят для гитар с любым покрытием, в том числе нитроцеллюлозным. Они безопасны для пластика и хромированных поверхностей. Очищающие средства позволяют устранить пыль, следы от пальцев, жир и пот, окисления. Используя фирменные очистители и полироль можно восстановить блеск поверхности и глубину цвета инструмента, привести в идеальное состояние фурнитуру. Полироль защищает от ультрафиолета, маскирует потёртости и мелкие царапины, позволяет продлить срок службы лакированного покрытия инструмента.
220082

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.