MACKIE MP-320 Ушные мониторы фото
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5 586 грн.

MACKIE MP-320 Ушные мониторы

Профессиональные ушные мониторы In-Ear, тройной динамический драйвер, частотный диапазон 20 Гц - 20000 Гц, чувствительность 93 дБ, сопротивление 32 Ом, три типа насадок в трех размерах, пластиковый кейс в комплекте, трехполосный кроссовер, прозрачный корпус, аксессуары для чистки, MMCX-кабель
10 374 грн. (з податком) 15 960 грн. - 5 586 грн. 10 374 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Профессиональные ушные мониторы In-Ear, тройной динамический драйвер, частотный диапазон 20 Гц - 20000 Гц, чувствительность 93 дБ, сопротивление 32 Ом, три типа насадок в трех размерах, пластиковый кейс в комплекте, трехполосный кроссовер, прозрачный Mackie MP-320 — это динамические наушники-вкладыши с тройным динамическим драйвером, предназначенные для обеспечения улучшенной звукоизоляции и полномасштабного воспроизведения частот для музыкантов, вокалистов и звукорежиссеров в студийных сессиях записи и при живых выступлениях. Высокопродуктивный двойной гибридный драйвер в каждом наушнике дает частотную характеристику от 20 Гц до 20 кГц с акцентом на баланс в частотном спектре. Наушники имеют низкопрофильный дизайн с использованием формированных корпусов для эргономичной посадки и шумоизоляции до 40 дБ. Разъемы MMCX позволяют отсоединить экранированный плетеный кабель для удобства хранения или замены.
229886

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.