YAMAHA DGX-660 WH Синтезатор фото
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

YAMAHA MOX6 Синтезатор

26 565 грн. (з податком) 26 565 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Yamaha DGX-660 - цифрове фортепіано, оснащене вбудованим автоакомпанементом, безліччю інтерактивних виконавських функцій і клавіатурою з молоточковою механікою, що створює повне відчуття гри на класичному роялі. Нова функція Piano Room дозволяє вам вибирати одну з безлічі моделей фортепіано, а також віртуальне приміщення для створення атмосфери, яка максимально підходить до вашого настрою.

 

Клавішні інструменти Yamaha завжди відрізнялися універсальністю і багатим функціоналом. Тепер ви можете підключити мікрофон безпосередньо до DGX-660 для співу під час гри і чути свій голос з високоякісними цифровими ефектами прямо з гучномовців інструмента! Але і це ще не все - ви можете записати своє виконання на USB носій і поділитися ним з друзями і сім'єю.

 

Тільки ви і ваша музика

DGX-660 - це сучасне цифрове фортепіано, що дозволяє натхненним піаністам легко покращити навички гри. Музиканти будь-якого рівня оцінять можливість гри з віртуальною групою і дійсно професійну якість звучання. Вбудований USB аудіо рекордер дозволить записати власне виконання, аби поділитися своїми творчими успіхами з друзями.

Функція Piano Room: вибір фортепіано і віртуального приміщення для гри

Ласкаво просимо до вашої персональної фортепіанної кімнати! DGX-660 дає вам можливість вибору серед безлічі інструментів і акустичних оточень, допомагаючи створити ваше персональне оточення для репетицій або виступу. Просто виберіть бажане фортепіано і віртуальне приміщення: від вітальні або клубної сцени і до концертного залу. Звук буде змінюватися в залежності від обраного інструмента і місця його розташування, створюючи абсолютно нові відчуття для вашого перфомансу. А при грі з тембром рояля ви також можете регулювати положення віртуальної кришки.

Співайте під час гри!

Просто підключіть мікрофон до DGX-660 для того, щоб співати під власне виконання або ж готові караоке акомпанементи, доступні для завантаження на сайті Yamaha Musicsoft. Насолоджуйтесь чудово збалансованим звучанням з вбудованих динаміків інструмента. Для швидкого вибору оптимальних параметрів мікрофона ви можете скористатися одним з трьох пресетів. І звичайно ж, ви можете створювати і зберігати свої власні параметри для мікрофона, разом з професійною реверберацією і хорусом.

Pure CF Sampling – реалістичне звучання рояля

Тон-генератор "Pure CF Sound Engine" - це результат багаторічного досвіду створення фортепіано в поєднанні з передовими технологіями семплування. Компанія Yamaha є беззаперечним лідером в сфері виробництва цифрових фортепіано, і варто один раз почути інструмент з використанням технології "Pure CF Sound Engine", щоб зрозуміти - це лідерство цілком заслужене. Скрупульозно відтворене звучання знаменитого концертного рояля Yamaha CFIIIS, здатне передати всю динаміку і експресію вашого виконання, робить цифрові фортепіано оснащені генератором Pure CF дійсно гідними імені Yamaha.

Клавіатура з молоточковою механікою GHS – реалістичне відчуття від гри на фортепіано

Для будь-якого піаніста відчуття від роботи механіки, як у справжнього фортепіано, є основною вимогою. Молоточкова механіка Yamaha Graded Hammer Standard (GHS) має градацію ваги клавіш в різних регістрах і відтворює характерні відчуття при натисканні в нижньому регістрі, де клавіші важчі, і верхньому регістрі, де клавіші легші. Механіка GHS стане надійним партнером для Вас на довгі роки.

Damper Resonance

Функція Damper Resonance відтворює великий і глибокий резонанс, що виникає між струнами акустичних фортепіано при використанні демпферної педалі під час виконання.

Зручне відображення нот і тексту на дисплеї

Яскравий РК дисплей відображає ноти і текст з MIDI пісень, які перебувають в пам'яті інструмента або ж на USB флеш носії, звільняючи вас від використання пюпітра під час занять. Ви навіть зможете побачити нотне відображення ваших власних акордів!

Тембри Live! Cool! і Sweet!

Автентичні гітари, багаті струнні, яскраві духові... все це тембри серії Live! Cool! і Sweet! Вони являють собою комбінації складних багаторівневих стерео семплів, які відтворюють всі нюанси звучання музичних інструментів, резонанси, вібрато і експресію.

USB Audio запис і відтворення

Записуйте власні виступи або MIDI пісні в CD якості (WAV) на USB флеш носій, використовуючи функцію Audio Recorder. Звідти ви зможете скопіювати пісні в комп'ютер, щоб записати ваш власний CD, відредагувати вашу музику з використанням улюбленого додатка або ж поділитися вашою творчістю з друзями в інтернеті. І звичайно, DGX-660 може відтворювати WAV файли з USB флеш носія.

Функція Smart Chord – автоматичне визначення акордів

Функція Smart Chord автоматично визначає відповідні акорди супроводу, ґрунтуючись на тому, які ноти ви граєте лівою рукою. Вам навіть не потрібно натискати повний акорд. Просто зіграйте одну ноту, і функція Smart Chord зробить все інше і забезпечить повноцінний автоакомпанемент, який звучить дійсно професійно.

Функція Style Recommender – вибрати стиль стало ще простіше!

Функція Style Recommender дозволяє знайти стиль без перегортання нескінченних меню в пошуку потрібного. Просто зіграйте кілька нот в тому стилі, в якому хочете грати, і Style Recommender видасть список стилів, що найкраще підходять до вашого виконання.

Система "Intelligent Acoustic Control" створює об'ємне, збалансоване звучання з багатими низами і ясними високими частотами навіть на невеликій гучності

Налаштування оптимальної гучності дуже важливе під час гри вдома, особливо коли перед вами стоїть завдання не заважати рідним та грати не голосно. Ви можливо помічали, що на малій гучності досить складно розібрати низькі і високі частоти. DGX-660 за допомогою системи Intelligent Acoustic Control (IAC) автоматично коригує звучання так, щоб створити оптимальний баланс частот навіть на невеликих рівнях гучності.

Додатковий вхід AUX

Використовуйте лінійний вхід Aux для підключення аудіоплеєра, мобільного пристрою або навіть інших інструментів для того, щоб прослуховувати їх через акустичну систему вашого DGX-660. Акустична система DGX-660 вирізняється потужним чистим звучанням і прекрасно підійде для відтворення будь-якого типу музики.





Клавіатура   88 зважених динамічних клавіш
Механіка   Молоточкова механіка Graded Hammer Standard (GHS)
Тон-генератор   Pure CF Sound Engine
Поліфонія   192 ноти
Тембри   554 (151 + 15 Drum/SFX Kits + 388 XGlite) [1 Natural! Voice, 10 Live! Voices, 11 Sweet! Voices, 7 Cool! Voices]
Стилі   205 стилів з 2-ма варіаціями кожного (INTRO, MAIN x 2, FILL-IN x 2, ENDING)
Секвенсор   6-трековий
Розділення клавіатури   Dual /Layers /Split
Дисплей   РК дисплей 320х240
Композиції   100
Ефекти   Ревербератор (41), хорус (44), майстер еквалайзер (5), DSP (237)
Пам'ять   Флеш пам'ять для збереження пісень, 1.7мБ
Метроном   Так, 5 - 280 bpm
Система навчання   Yamaha Education Suite (YES): Waiting (Очікування), Your tempo (Свій темп), Minus one (Мінус один), Repeat & Learn (Повторення і розучування), Chord Dictionary (Словник акордів)
Транспонування   Так, (-12 - 0, +12)
Вихід для навушників   Так
USB TO DEVICE   Так
USB TO HOST   Так
Аналогові входи   Мікрофонний вхід (1/4"джек), AUX In (3,5 мм)
Акустика   Двосмугова акустика 2 x 6Вт
Контролери   Висоти тону
Розміри   Одна тисячі триста дев'яносто сім (зі стійкою: 1399) x 146 (зі стійкою: 761) x 445 мм
Вага   21 кг/зі стійкою: 28 кг
Додаткові дані   USB аудіо запис/відтворення (.wav), бібліотека Music Database з 320 осередками, автоматичний підбір стилю (Style Recommender)
Виробництво   Китай
Гарантія   12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Комплектація   Синтезатор, мережевий адаптер, керівництво користувача, стійка, педаль сустейн, пюпітр
32479
Характеристики
Гарантія
12 месяцев + 12 месяцев бесплатного сервисного обслуживания
Механика
полувзвешенная (Initial Touch)
Виробництво
Китай
Клавіатура
61 клавиша
Комплектація
Руководство пользователя, стойка, педаль сустейн, пюпитр
Дополнительно
USB аудио запись/воспроизведение (.wav), библиотека Music Database с 320 ячейками, автоматический подбор стиля (Style Recommender)
Ефекти
Reverb x 9 types, Chorus x 22 types, Insertion (A, B) x 54 types x 3 parts, Vocoder x 1 (uses both Insertion Effect A and B blocks), Master Effect x 9 types, Master EQ (5 bands), Part EQ (3 bands, stereo)
Живлення
Сетевой адаптер PA-150A (приобретается отдельно)
Композиції
64 Songs, Mixing Voices: 16 Voices per Song and up to 256 Voices for all Patterns, Mixing Templates: 32 for all Songs and Patterns
Тембри
1,024 Normal Voices + 64 Drum Kits, GM: 128 Normal Voices + 1 Drum Kit, User: 128 x 3 (selected and copied from Preset bank), Normal Voice + 32 Drum Kits
Аналогові входи
Микрофонный вход (1/4" джек), AUX In (3,5мм)
Дисплей
240 x 64 dot, backlit LCD
Контролери
Pitch Bend wheel, Modulation wheel, Assignable Knob x 8, [DATA] dial x 1, Assignable Function buttons x 2
Поліфонія
64
USB TO DEVICE
да
Мультитембральность
16 parts (Internal), A/D input part
Пам'ять
355MB (when converted to 16-bit linear format), 2,670 waveforms
Секвенсор
226,000 нот, Song: 16 sequence Tracks (Loop on/off can be set for each Track), Tempo Track, Scene Track , Pattern: 16 Phrase Tracks , Pattern Chain: Pattern Track, Tempo Track, Scene Track
Тон-генератор
AWM2, with Expanded Articulation
Акустика
нет
Выход для наушников
да (1/4 jack)
Метроном
Да, 5 - 280 bpm
Розділення клавіатури
да
Транспонирование
Да, (-12 - 0, +12)
Пристрій зберігання
FlashROM, USB to Device
USB TO HOST
Да
Система обучения
Yamaha Education Suite (YES): Waiting (Ожидание), Your tempo (Свой темп), Minus one (Минус один), Repeat & Learn (Повторение и разучивание), Chord Dictionary (Словарь аккордов)
Стилі
205 стилей с 2-мя вариациями каждого (INTRO, MAIN x 2, FILL-IN x 2, ENDING)
Вага
7.0 кг
Розміри
1030 х 125 х 358 мм
MIDI
In/Out/Thru

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.