Sadowsky MasterBuilt 21-Fret Standard J/J LTD 2020, 5-String Бас-гітара
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sadowsky MasterBuilt 21-Fret Standard J/J LTD 2020, 5-String Бас-гітара

201 994 грн. (вкл. НДС) 201 994 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Роджер Садовски (Roger Sadowsky) - один з найбільш шанованих гітарних майстрів у всьому світі

У далекі 1980-ті роки він "підірвав" ринок вінтажних музичних інструментів вдосконалюючи електро- бас-гітари для професійних музикантів. Сьогодні, базуючись на багаторічному досвіді та фундаментальних знаннях, компанія Sadowsky випускає, напевно, найкращі бас-гітари, на яких грає безліч відомих музикантів. Об'єднавши зусилля з компанією Warwick, Роджер Садовски пропонує нове покоління чудових інструментів, здатних закохати в себе з першої ноти.

 

Sadowsky MasterBuilt 21-Fret Standard J/J Bass Limited Edition 2020 року - це модель, випущена обмеженим тиражем (всього 100 інструментів, включаючи 4- і 5-струнні версії). Виготовлена ​​з добірного болотяного ясена з чудовим топом з хвилястого клена і доповнена комфортним грифом з запеченого клена, вона відрізняється миттєвою вибуховою реакцією навіть на найдрібніші нюанси звуковидобування. Фірмовий передпідсилювач Sadowsky з 2-смуговим еквалайзером і функцією Vintage Tone Control (VTC) дозволяє легко налаштувати потрібний характер тембру інструмента. Якщо тобі потрібна бас-гітара, здатна висловити всю тональну палітру, що лунає в твоїй голові, то ця модель - саме те, що потрібно!



38171

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.