SHURE PGA31-TQG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SHURE PGA31-TQG

4 478 грн. (з податком) 4 478 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Кардіоїдний конденсаторний мікрофон гарнітури SHURE PGA31-TQG забезпечує чистий та надійний звук у режимі гучного зв'язку за доступною ціною. Особливості включають електретний конденсаторний елемент з постійною зарядкою, гнучку гусячу шию, індивідуальну частотну характеристику, TA4F (TQG) та вітрозахист. Каркасна гарнітура, що носиться, надійно підходить для мультиінструменталістів і активних виконавців. Електретний конденсаторний елемент із постійним зарядом для детального та чіткого вокалу. Односпрямована (кардіоїдна) діаграма спрямованості пригнічує небажані шуми для покращення якості звуку та збільшення коефіцієнта посилення до виникнення зворотного зв'язку. Гнучка конструкція «гусяча шия» та варіанти дискретного регулювання оптимізують розташування мікрофона для додаткової ізоляції джерела. У комплекті вітрозахист приборкує різкі шуми для чистого та розбірливого відтворення звуку. Доступний з широким спектром бездротових систем Shure, відомих своєю простотою використання та надійною роботою. Адаптована частотна характеристика відмінного звучання вокалу. Легендарна точність Shure для довговічності та продуктивності. Високопродуктивний головний мікрофон PGA31 для загального, розмовного та виконавчого використання є електретним конденсаторним мікрофоном з постійним зміщенням. Розроблений для забезпечення максимальної універсальності та надійної роботи у широкому діапазоні умов за доступною ціною. Конструкція, що носиться, забезпечує підвищений комфорт і надійну посадку для роботи без допомоги рук в будь-якій ситуації, а односпрямована (кардіоїдна) діаграма спрямованості забезпечує чудове відхилення від осі для більш високого посилення до зворотного зв'язку при використанні сценічного монітора. Технічнi характеристики: Тип: електретний конденсатор Частотна характеристика: від 60 Гц до 20000 Гц Діаграма спрямованості: односпрямований (кардіоїдний) Вихідний опір: 600 Ом Рівень аудіовиходу: -50,0 дБВ/Па Відношення сигнал/шум: 66 дБ Максимальний рівень звукового тиску: 145,0 дБ Динамічний діапазон: 117,0 дБ Еквівалентний вихідний шум: 28 дБ Вимоги до харчування: +5 В постійного струму (номінал), 10 В максимум (зміщення постійного струму) Полярність: позитивний тиск на діафрагму створює позитивну напругу на контакті 3 стосовно контакту 1. Кабель: 1,3 м Конектор: TA4F Вага нетто: 45 г
77260
Характеристики
Тип
Головні гарнітури

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.