SHURE SE215-CL-EFS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SHURE SE215-CL-EFS

6 410 грн. (з податком) 6 410 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Навушники SE215 Sound Isolating™ забезпечують чистий звук і глибокі баси завдяки знімному кабелю, що дозволяє підключатися до бездротової мережі. Звукоізолююча конструкція утримує навушники всередині і не пропускає шум, забезпечуючи неймовірно захоплюючий звук, де б ви не знаходилися. Включає чохол на блискавці для перенесення, набір амбушюр для індивідуального припасування та Bluetooth аксесуари RMCE-BT1. . Звук, що вселяє трепет, з чистим звуком і глибокими басами. Технології, що базуються на багаторічному досвіді підтримки музичних легенд. Підвищує якість звуку у зручному та портативному корпусі Ергономічний, низькопрофільний дизайн Створений із таким самим низькопрофільним дизайном, який музиканти використовують для моніторингу на сцені. Ваші навушники залишаються на місці, забезпечуючи неперевершений комфорт при тривалому носінні навіть під час активної діяльності. Завушна конструкція не заважає кабелям. Знімний кабель 3,5 мм дозволяє підключати навушники SE215 до різних кабельних аксесуарів з підключенням MMCX, включаючи адаптер True Wireless Secure Fit для підключення Bluetooth. Надійна якість складання, розрахована на професійне зношування протягом усього терміну служби. Включає дворічну гарантію, звукоізолюючі навушники SE215, стандартний аудіокабель 3,5 мм, комплект з різними насадками для ідеальної посадки і чохол для перенесення. Технічнi характеристики:Чутливість: 107 дБ Імпеданс: 17 Ом Довжина кабелю: 162 см Звукоізоляція: до 37 дБ Поодинокий динамічний мікродрайвер Тип кабелю: знімний (MMCX) Колір: прозорий Звуковий підпис: чистий звук із глибокими басами Тип з'єднання: 3,5 мм Аксесуари Bluetooth RMCE-BT1
76548
Характеристики
Тип
Навушники внутрішньоканальні провідні

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.