YAMAHA Clavinova CSP-170W Цифровое пианино фото
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

YAMAHA Clavinova CSP-170 (White) Цифрове піаніно (CSP170W)

133 386 грн. (з податком) 133 386 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

 

Цифрові фортепіано нової серії Clavinova CSP від Yamaha навчать вас грати композиції з вашої музичної колекції. Ексклюзивна функція Stream Lights вказує, яку ноту і в який момент необхідно натиснути, та перетворює навчання на захопливу гру. А для полегшення процесу, ви можете регулювати швидкість відтворення і навіть складність фортепіанного аранжування!

Ваша музика. Ваше піаніно. Ваш особистий педагог

Кожен з нас хоча би раз мріяв навчитися виконувати свої улюблені пісні. Clavinova CSP-170 - перетворює ці мрії на реальність! Цей інноваційний інструмент сканує пісні з музичної бібліотеки на вашому смартфоні або планшеті, переводить їх в акорди, фортепіанні ноти і за допомогою інтуїтивної функції Stream Lights показує, коли і які клавіші потрібно натискати. Clavinova CSP - це більше ніж просто цифрове фортепіано - вона допомагає втілити ваші мрії у реальність!

Простота і інтуїтивність

Насолоджуйтесь інтуїтивно зрозумілим керуванням інструментом, за допомогою мобільного пристрою iOS і додатка "Smart Pianist". Крім перекладання ваших улюблених пісень на ноти і акорди, Smart Pianist дозволяє створювати різноманітні акомпанементи. Насолоджуйтесь динамічним і різноманітним музичним супроводом, навіть якщо ви граєте наодинці. Велика кількість патернів і стилів автоакомпанементу, дозволять підібрати те , що максимально підходить до вашого виконання.

 

Але і це ще не все! Ви можете підключити мікрофон до Clavinova CSP і співати з використанням функції гармонізації, яка генерує бек вокали і хори, що підтримують ваш голос. З новою CSP ви більше ніколи не співатимете наодинці!

Навчитись грати - це просто!

Yamaha CSP руйнує сформовані у багатьох стереотипи, що навчитися грати на піаніно - це тривалий і складний процес. Спеціальний додаток аналізує музику, яку ви бажаєте зіграти, а потім створює фортепіанний акомпанемент для вас. Все що вам потрібно - слідувати за спеціальною підсвіткою Stream Lights!

 

Виберіть улюблену пісню з вашої музичної бібліотеки. Завантажте пісню в додаток Smart Pianist і використовуйте функцію “Audio to Score” для створення акордів і нот. 

Ми готові пробувати! Просто слідкуйте за підказками Stream Lights, які скеровують ваші пальці під час виконання!

Для просунутих виконавців

Коли ви відчуєте, що готові прийняти виклик сольного виконання, спробуйте зіграти вбудовані в CSP композиції, або придбайте додаткові пісні на сайті Yamaha MusicSoft.

Соло, група, оркестр і навіть більше!

Щоб допомогти вам висловити всю вашу музичну експресію, CSP Clavinova пропонує значний арсенал вбудованих тембрів. Також ви можете насолоджуватися спільним виконанням з віртуальними музикантами, використовуючи вбудовані стилі автоакомпанементу - рок, джаз, поп і навіть боса нова - і все це у витонченому компактному корпусі!

Звучання, дотик, педалі – ідеальне поєднання для створення відчуття гри на справжньому роялі

Real Grand Expression. Ця фраза визначає ступінь експресивності нового покоління Clavinova. Це не тільки повноцінна передача звучання, динаміки роботи педалей, але і використання технологій виготовлення акустичних піаніно, для ідеальної інтеграції всіх цих елементів в одному інструменті.

 

Це фортепіано відтворює саме те звучання, яке Ви хочете почути, торкаючись клавіш і відчуваючи рух педалей. Під час гри Ви по-справжньому відчуєте, що сидите за справжнім акустичним роялем.

 

Звучання, що повноцінно передає динаміку гри. "RGE Sound Engine" забезпечує відмінну динаміку і експресивність звучання.

Два легендарних концертних роялі в одному інструменті!

Yamaha CFX – флагманський рояль від Yamaha, на якому в 2010 році виконували свої твори переможці міжнародного конкурсу піаністів імені Фредеріка Шопена (International Frederick Chopin Piano Competition).

 

Bösendorfer Imperial - дивовижний інструмент від найстарішого в світі виробника унікальних роялів з Австрії, на яких грали великі Моцарт, Бетховен, Шуберт, Ліст, Штраус.

 

І ось тепер звучання цих моделей є в Clavinova! Для запису роялі були відібрані, налаштовані досвідченими спеціалістами і засемпловані до звучання кожної клавіші. З Clavinova ви зможете насолодитися і відчути легендарний звук CFX і Bösendorfer Imperial!

Функція Piano Room

Інструменти Clavinova серії CSP, оснащені цікавою функцією Piano Room. Ви можете вибрати не тільки інструмент, а й віртуальне приміщення, в якому він знаходиться: концертний хол, собор або сцена.

 

Звучання змінюватиметься в залежності від обраного інструмента і місця його розташування, створюючи абсолютно нові відчуття від Вашого виконання. А при грі з тембром концертного рояля чи поп-рояля, Ви навіть можете вибрати положення його кришки: відкрита або закрита.

Virtual Resonance Modeling (VRM) - технологія моделювання характерної реверберації, яка створюється всередині  корпусу рояля

У акустичному роялі, звук резонує по всій площі корпусу інструменту, створюючи багату реверберацію, що захоплює як виконавця, так і слухача. Цей феномен чудово відтворений в Clavinova за допомогою моделювання віртуального резонансу (Virtual Resonance Modeling). За допомогою VRM, розраховується стан кожної струни для кожної з 88 нот інструменту, забезпечуючи живе "дихання" виразного звучання, яке  відображає безмежну кількість факторів притаманних звучанню рояля, таких як регістр, кількість натиснутих клавіш, силу атаки і тривалість натискання педалі.

Відтворення резонансу і природної реверберації акустичного фортепіано

Clavinova надзвичайно реалістично відтворює звучання акустичного фортепіано, використовуючи семпли резонансу струн (String Resonance) і таким чином передаючи соковиті тональні барви, коли при ударі молоточка по струні починають резонувати сусідні струни. В результаті ми чуємо красиве звучання з багатою і глибокою реверберацією.

 

Крім ефекту реверберації самих струн, амортизаційний резонанс (Damper Resonance), створює широке і глибоке звукове поле у фортепіано. Він також віддзеркалює зміни в тональності звучання акустичного рояля при відпусканні демпферної педалі. Крім цього він містить навіть призвуки від опор клавіш, і емулює сукупний резонанс, коли всі ці звуки комбінуються один з одним.

Неймовірно експресивне і динамічне звучання від стакато до легато

Функція Smooth Release, дозволяє передати звучання з чудовою чіткістю і ясно формувати стаккато партії із загасанням резонансу, яке чути, якщо акуратно опустити натиснені клавіші. Ця функція дозволяє передати сутність звучання фортепіано, створюючи багате і експресивне звучання.

Динамічна зміна звучання в залежності від сили дотику

У акустичному фортепіано процес загасання звучання займає досить тривалий період часу. Сила дотику впливає не тільки на гучність, але і яскравість і глибину звучання, створюючи багатство і експресивність.

 

Звучання Clavinova збагачене глибиною і резонансами реальних акустичних інструментів завдяки створенню повноцінних семплів їхнього звучання. Завдяки ексклюзивній технології Yamaha, в залежності від сили дотику, створюється рівний динамічний перехід між різними семплами. Крім цього всього, для створення реалістичного відчуття справжнього рояля, Yamaha використовувала досвід та рекомендації багатьох професійних піаністів.

Семпли відпускання клавіш (Key-off Samples)

У момент, коли пальці піаніста піднімаються вгору і відпускають клавіші рояля, відбуваються невеликі зміни в тональності і звучанні, за рахунок того, що демпфери опускаються і заглушають вібрацію струн.

 

Семпли відпускання клавіш складаються з реальних записів цих процесів та пропонують реалістичне відтворення найтонших нюансів звучання фортепіано, створюючи таким чином максимально реалістичне звучання.

Клавіатура з молоточковою механікою Natural Wood X

Клавіатура Natural Wood X (NWX) - це втілення більш ніж столітнього досвіду компанії Yamaha у виробництві акустичних піаніно і роялів. Як і у справжнього рояля, клавіші тут виготовлені з цільної деревини, яка пройшла довгий термін висушування – це обов'язкова умова для застосування її в будь-якому музичному інструменті. З використанням виключно найякісніших заготовок, клавіші виявляються менш схильними до деформації, на відміну від клавіатур з ламінованої деревини. Як і клавіатура GH3X, NWX оснащена трьома сенсорами, що дозволяють використовувати найрізноманітнішу техніку звуковидобування і повноцінно передати її в інструменті. Поєднання високоякісної деревини і високих технологій дозволяє отримати неперевершений результат.

 

Оновлений механізм моделі NWX, відтворює так званий ефект ауслезіювання – невеликої нерівномірності зусилля в самому кінці ходу клавіші. Цей ефект виникає в реальній рояльній механіці при повільному дотисненні клавіші, тому що відбувається роз'єднання молоточкової фігури з штовхачем.

Верх клавіш зі штучної слонової кістки і чорного дерева

Наші пальці чутливіші, ніж ми вважаємо, а для піаністів текстура фортепіанних клавіш надзвичайно важлива. Білі клавіші в клавіатурі GH3X і NWX виготовлені з високоякісної синтетичної слонової кістки, розробленої компанією Yamaha. Чорні клавіші виготовлені зі штучного чорного дерева.

 

Покриття зі штучної слонової кістки передає тактильні відчуття від слонової кістки, яку колись застосовували при виготовленні клавіатур фортепіано. Цей пористий матеріал, що абсорбує вологу, запобігає зісковзуванню пальців навіть під час багатогодинної гри, при цьому зберігаючи ідеальну текстуру і відчуття.

Стабілізатори клавіатури підвищують надійність і довговічність клавіатури

Клавіатура повинна реагувати на торкання Ваших пальців ідеально точно, так щоб звучання нот чітко збігалося з процесом звуковидобування. Оскільки клавіатура відіграє настільки важливу роль, вона повинна зберігати свої основні характеристики та властивості протягом тривалого періоду часу. Саме тому Yamaha оснастила всі 88 клавіш стабілізаторами. Вони не тільки забезпечують природність відчуттів під час гри, але і значно підвищують стабільність і довговічність клавіш.

Повноцінний тон і резонанс

Звучання Clavinova ретельно відкаліброване, від розташування гучномовців до підбору деревини корпусу - все задля отримання повноцінного та оптимального резонансу. Для створення звукового поля, схожого з акустичним роялем, Clavinova оснащена спеціальними звуковими каналами в корпусі, щоб звучання гучномовців повноцінно передавалося до слухача і не губилося всередині корпусу.

Acoustic Optimizer

Корпус Clavinova містить в собі так звані акустичні оптимізатори, що регулюють звуковий потік і керують тональними характеристиками. Ця нова технологія, що базується на глибоких знаннях спеціалістів Yamaha в галузі акустики музичних інструментів, дозволяє отримати природне, натуральне і рівне звучання на всій ширині клавіатури.

Бінауральной семплінг рояля Yamaha CFX

Просунута бінауральна технологія семплювання від Yamaha (метод звукового запису, під час якого використовується спеціальне розташування мікрофонів, призначене для подальшого прослуховування через навушники), вперше доступна в цифрових фортепіано Clavinova. Чудове звучання легендарного рояля Yamaha CFX було записане спеціалізованими мікрофонами, які ловлять найдрібніші просторові деталі кожної ноти, які лише здатне вловити людське вухо. У результаті вдалося отримати неймовірно реалістичний тембр, настільки об'ємний, що ви забудете про те, що ви в навушниках.

Stereophonic Optimizer: новий вимір при грі в навушниках

Унікальна розробка Yamaha - система Stereophonic Optimizer, оптимізує звукове поле при одночасному прослуховуванні музики і грі на фортепіано в навушниках. В результаті створюється об'ємна і широка звукова стереобаза, що дозволяє комфортно грати протягом досить тривалого часу.

256-нотна поліфонія дозволить Вам виконати найскладніші і швидкі музичні пасажі

При виконанні швидких фраз або акордів в суперпозиції, з утриманням демпферної педалі, дуже важливо, щоб абсолютно всі ноти були "на місці" і не випадали з звукової палітри. Clavinova CSP-170 має 256-нотну поліфонію, тож Ви без проблем зможете виконувати складні твори Ліста і Равеля, в яких дуже активно використовуються педалі.

 

З ростом рівня Вашої, майстерності Clavinova продовжуватиме допомагати Вам відточувати техніку і реалізовувати свої здібності.

Система "Intelligent Acoustic Control" створює об'ємне та збалансоване звучання з багатими низами і ясними високими частотами навіть на невеликій гучності.

Налаштування оптимальної гучності дуже важливе під час гри вдома, особливо коли потрібно не заважати рідним та грати не голосно. Ви можливо помічали, що на малій гучності досить складно розібрати низькі і високі частоти. Clavinova ж, за допомогою системи Intelligent Acoustic Control (IAC) автоматично коригує звучання так, щоб створити оптимальний баланс частот навіть при невисоких рівнях гучності.

 

Положення регулятора гучності відповідає за еквалізацію загального звучання, особливо на малій гучності. Ця можливість змінювати гучність без втрати балансу звучання - є ексклюзивною для Yamaha, і дозволяє грати з максимально можливою якістю звучання на будь-якій гучності.

Мультитрековий запис

Аудіозапис вашого виконання

Записуйте свою гру на USB флеш пам'ять в форматі аудіофайлів (.wav), які потім можна відтворювати на комп'ютері, портативному плеєрі або ж записати на CD.

 

* запис здійснюється в MIDI форматі, і також може виконуватися за допомогою програми Smart Pianist App

 















34652
Характеристики
Гарантія
12 месяцев + 12 месяцев бесплатного сервисного обслуживания
Механика
Молоточковая механика NWX (Natural Wood X) c верхом клавиш из искусственной слоновой кости и черного дерева. Имитация эффекта ауслезирования
Виробництво
Индонезия
Колір
Белый матовый - (White)
Клавіатура
88 полноразмерных динамических клавиш
Комплектація
Фирменная банкетка в комплекте
Дополнительно
Intelligent Acoustic Control (IAC), Cистема Acoustic Optimizer, Piano Room
Ефекти
Ревербератор (58 пресетов), Master EQ (5 пресетов + 1 пользовательский), вокальная гармонизация VH (44 пресета)
Композиції
403 композиции
Тембри
Голоса: 692 Voices + 29 Drum/SFX Kits (Включая концертный рояль Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial, CFX Binaural Sampling), (14 VRM Voices, 113 Super Articulation Voices, 27 Natural! Voices, 27 Sweet! Voices, 63 Cool! Voices, 69 Live! Voices, 30 Organ Flute
Дисплей
Зависит от мобильного устройства
Контролери
3 педали: Damper (с эффектом half pedal), Sostenuto, Soft, Glide, Song Play/Pause, Style Start/Stop, Volume, и т.д.
Поліфонія
256 нот
USB TO DEVICE
Да, USB аудио запись (.wav/.aac) /воспроизведение (любой формат, поддерживаемый мобильным устройством)
Пам'ять
Зависит от мобильного устройства
Секвенсор
16-дорожечный
Тон-генератор
RGE (Real Grand Expression)
Акустика
2 х 45Вт, (16см + 8см x 2)
Выход для наушников
2 выхода для наушников
Метроном
5 - 500, Функция Tap Tempo
Розділення клавіатури
Dual / Layers / Split / Harmony
Пристрій зберігання
USB Flash Memory
USB TO HOST
Да
Система обучения
Stream Lights (4 steps), Correct Key, Any Key, Your Tempo
Стилі
470 стилей аккомпанемента (396 Pro Styles, 34 Session Styles, 4 Free Play Styles, 36 Pianist Styles)
Чувствительность клавиатуры
Регулируемая: Hard 2, Hard 1, Medium, Soft 1, Soft 2, Fixed
Вага
67 кг
Розміри
1412 х 1040 х 465 мм
MIDI
In / Out / Thru

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.