Комбік гіт.Blackstar HT-1 Reverb (ламповий) фото
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Комбік гіт.Blackstar HT-1 Reverb (1x8") (ламповий)

15 828 грн. (з податком) 15 828 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Опис підсилювача Blackstar HT-1:

total-guitar-best-buy-award.jpgКомбопідсилювачі Blackstar HT-1 створені як для студій, так і для репетицій та невеликих концертів. Ці гітарні апарати володіють усе тим же потужним та неперевершеним звучанням, що й їхні попередники – лампові Blackstar HT-5, лише в 1-ватному форматі. Blackstar HT-1 обладнані революційною системою ISF, якісним ефектом реверберації, емульованим виходом та MP3/лінійним входом. А в додаток мають потужний 8Ω динамік, аби купуючи 1-ватний апарат Ви ні в чому не втрачали. 2011 року HT-1 отримали звання "Кращих комбопідсилювачів" на міжнародному музичному ярмарку Musikmesse, а також потрапили до десятки кращих на виставці NAMM 2011. Попри невеликі розміри Blackstar HT-1 ховає у своєму корпусі достатній запас потужності. А до всього, цей одноватник обладнано запатентованою схемою ISF (Infinite Shape Feature), яка дозволяє без втрати основного тону міняти характер звучання підсилювача: від американської класики до британського кранчу.


5 Ватт, 1xECC83, 1x12BH7

Модель HT-5RH являється основним підсилювачем як для занять в дома, так і для використання у студії. Двоканальний ламповий підсилювач зі системою «футсвіч». Характерне неперевершене звучання та новаційні риси славнозвісних лампових педалей серії HT. Два канали з можливістю використання футконтролера У підсилювач HT-5RH наявні два канали «clean» та «overdrive». Використовуючи регулятор «Volume» на каналі «clean», Ви зможете налаштувати звучання у діапазоні від чистого до «кранчу». Вибравши канал «overdrive», за допомогою регулятора «Gain» Ви отримаєте можливість перейти з чистого звуку до потужного щільного «хай гейнового» звучання.

Стерео MP3/Лінійний вхід

Стерео MP3 / лінійний вхід в підсилювачі HT-5RH дозволяє грати гітаристу «під мінус», що є дуже зручно для занять вдома.

Унікальна будова підсилювача потужності

Підсилювач побудований на двох лампах: ECC83 та 12BH7. Остання, не є стандартною здвоєний тріод працює на два роздільних каскади підсилення і, не дивлячись на те, що в підсилювачі потужності одна лампа, його не можна віднести до класичного класу A. Виробники порівнюють її звучання з найбільш поширеними лампами ECC82 і 12AU7.В передпідсилювачі працює лампа 12AX7.
116892
Характеристики
Вид
Підсилення для гітар, кабінети

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.