CORT G260CS (3 Tone Sunburst) Электрогитара фото
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Електрогітара CORT G260CS (3 Tone Sunburst)

18 018 грн. (з податком) 18 018 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Електрогітари G Series - логічна еволюція вінтажних інструментів, що стали справжньою класикою. Ця колекція гітар з двома вирізами пропонує дуже широкий вибір інструментів для всебічного задоволення потреб будь-якого гітариста.

Корпус з вільхи

Завдяки малій вазі, рівномірності фактури і збалансованому чистому звучанню з багатим середньочастотним діапазоном вільха є однією з найпопулярніших порід деревини, які використовуються для виготовлення електрогітар. Яскраве і соковите звучання інструмента з корпусом з вільхи не залишить байдужим жодного гітариста.

Тремоло Cort 2 point

Cort 2 Point Tremolo - це варіація класичного тремоло на двох гвинтах. Базисна плита з міцної сталі, полегшені сталеві сідла і широкі можливості налаштування - далеко не повний список його переваг. А найголовніше - точна і плавна робота та багато років служби.

Звукознімачі Cort Voiced Tone

Компанія Cort дуже серйозно підходить до гітарного звучання. Завдяки багаторічному досвіду виготовлення мільйонів чудових інструментів і датчиків для них, фахівці Cort змогли створити звукознімачі серії Voiced Tone. Головна перевага цих звукознімачів - вони ідеально підходять для електрогітар Cort, оскільки були розроблені спеціально для них.

Хамбакер VTH-59 - класичний вінтажний датчик, обладнаний магнітом Alnico II задля отримання м'якого і органічного звучання на кшталт легендарної моделі PAF.

Сингли Voiced Tone VTS-63 мають типове  скляне "стратівське" звучання і характеризуються чудовою атакою. На відміну від багатьох недорогих синглів, у яких великий керамічний магніт приклеєний до звичайних (не намагнічених) сталевих магнітопроводів, VTS-63 обладнані магнітопроводами, відлитими з металу Alnico V, завдяки чому досягається класичне вінтажне звучання з чудовим балансом кожної струни.

Ергономічна п'ята і матовий лак грифа

На відміну від квадратного кріплення грифа до корпусу, поширеного на безлічі інших електрогітар, п'ята грифа моделі G260 має закруглений профіль і зменшену товщину. Завдяки цьому доступ до верхніх ладів значно полегшився. А матове покриття грифа збільшує комфорт при грі, особливо під час тривалих виступів та виконання швидких пасажів.

Гриф з Roasted клена з накладкою з Pau Ferro

Гриф G260 Classic виготовлений з добірного клена, який пройшов спеціальну термообробку. Завдяки цьому вдалося не тільки значно поліпшити стабільність грифа, а й додати звучанню інструмента ще більшої яскравості і "кусючості". Накладка грифа вироблена з бразильського залізного дерева Pau Ferro, яке дуже схоже на палісандр, але відрізняється від нього більшою міцністю і трохи світлішим відтінком.

36215
Характеристики
Бридж
Cort 2 Point Tremolo w/ Steel Bent Saddle
Гарантія
12 месяцев (на электронные и механические компоненты)
Гриф
Roasted клен
Звукознімачі
Voiced Tone H-S-S
Інкрустація
Позиционные маркеры ладов
Кілки
Vintage Tuners
Корпус
Ольха (Alder)
Лади
22 лада Medium Jumbo (2.7мм)
Мензура
25 1/2" (648мм)
Механика
Хромированная
Накладка грифа
Пао Ферро (Pau Ferro)
Виробництво
Индонезия
Тип конструкції
Гриф на болтах (Bolt-On)
Управління
1 громкость, 2 тона, 5-ти позиционный переключатель
Колір
Санберст - 3 Tone Sunburst (3TS)
Комплектація
Гитара, ключи

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.